NOTAS DE PRENSA
Tarragona es convertirà en la capital europea de l’aparcament i la mobilitat 17 de octubre de 2016
L

a ciutat acollirà el 6è Congrés Ibèric d’Aparcament i Mobilitat Urbana.

Tarragona acollirà, del 9 a l’11 de novembre, el 6è Congrés Ibèric d’Aparcament i Mobilitat Urbana, que convertirà la ciutat en capital del sector per uns dies. El Palau de Congressos rebrà més de 200 congressistes , 40 ponents i una exposició amb els principals proveïdors i empreses relacionades amb el sector. El regidor d’Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, va explicar que els objectius del congrés són “la millora de la mobilitat a la ciutat, aprendre dels millors, dinamitzar l’economia i modernitzar al maquinària i els serveis que es donen”.

 

Al llarg de cinc edicions -Porto 2006, Saragossa 2008, Albufeira 2010, Santiago 2012 i Lisboa 2014-, el congrés s’ha consolidat com un dels referents mundials en l’aparcament i en la modernització de les ciutats. També ha aportat les últimes novetats del sector i solucions a col·lectius relacionats amb la mobilitat.

PÀRQUINGS COMPLERTS

En clau local, Alejandro Fernández també s’ha referit a les noves polítiques tarifàries que es van aplicar fa un mes. Tot i que encara falten dades, la valoració que en fa és positiva: “Ja no només parlem de les festes de Santa Tecla sinó que hem vist com alguns pàrquings s’han omplert com mai abans”, ha explicat.

Fuente:

INFOCAMP.CAT

PER LA MILLORA DEL TREN

D’altra banda, Fernández ha deixat clar que el seu partit està a favor d’una millora dels serveis ferroviaris, tot i que el PP no hagi signat el manifest que es va presentar durant la concentració institucional, el passat 10 d’octubre a Vila-seca, per demanar a l’Estat uns trens més dignes i la millora dels serveis ferroviaris al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.